Σύμβουλοι Ανάπτυξης Υπαίθρου

Κανελλίδης - Μαρούτα ΟΕ

Απεντόμωση - Μυοκτονία

H AGROADVICE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κατοικίες και επιχειρήσεις για τον έλεγχο των παρασίτων υγειονομικού ενδιαφέροντος(ποντίκια, αρουραίοι, κατσαρίδες, κοριοί ,ψύλλοι, κουνούπια)και την προστασία από εισβολείς που απειλούν την ανθρώπινη υγεία και την επαγγελματική σας φήμη.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο επιστήμονα της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν υπεύθυνα και με συνέπεια την εφαρμογή προγραμμάτων

που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας, τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και την ένταση του προβλήματος. Κάθε εφαρμογή υλοποιείται κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα ενώ παρέχεται ειδικό πιστοποιητικό εργασιών.

Ιδιαίτερα σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (μελισσοκομικά εργαστήρια, βιομηχανίες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, συσκευαστήρια τροφίμων) όπου η αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων είναι σημαντική για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία των καταναλωτών ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και νομική απαίτηση:

  • εφαρμόζονται εξειδικευμένα προγράμματα απεντόμωσης και μυοκτονίας κατάλληλα για αυτούς τους χώρους
  • παρέχεται πλήρης φάκελος HACCP απεντόμωσης-μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious).

Η εταιρεία μας επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους μικρότερους κινδύνους για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον γενικότερα αλλά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.