Σύμβουλοι Ανάπτυξης Υπαίθρου

Κανελλίδης - Μαρούτα ΟΕ

Η Εταιρεία μας

Από το 1999 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης της υπαίθρου και ειδικότερα του αγροτικού χώρου με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις πραγματικές τους ανάγκες.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με άριστη κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν την εταιρεία μας και την εδραιώνουν στις προτιμήσεις των πελατών είναι ότι:

  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα.
  • Προχωρούμε στην υλοποίηση των επενδύσεων κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού και με βεβαιότητα για το επόμενο βήμα.
  • Διαθέτουμε εξειδίκευση στα θεματικά αντικείμενα για τα οποία προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και άριστη γνώση των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών της Δημόσιας Διοίκησης.
  • Αφιερώνουμε όλους της πόρους της εταιρείας μας ,με την καθημερινή παρουσία μας για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος του πελάτη.

Οι γνώσεις και η εμπειρία των στελεχών μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν το μοχλό συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών και του πελατολογίου της εταιρείας μας ,η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως ο αξιόπιστος συνεργάτης που συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:

Γιώργος Κανελλίδης  Γεωπόνος
 
Νίκη Μαρούτα  Τεχνολόγος Γεωπόνος με ειδίκευση στη Γεωργική Μηχανολογία και τους Υδάτινους Πόρους
 
Παναγιώτης Κανελλίδης   Γεωπόνος με ειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία